Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Open Race Retezat 2013, competitie de schi de tura in Valea Jiului

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2024,   articol postat de Mircea

In perioada 15-17 februarie 2013, in orasul Uricani din Valea Jiului, situat la poalele muntelui Retezat, va avea loc editia cu numarul 2 a competitiei de schi de tura Open Race Retezat, la care pot lua parte iubitori ai schiului din toata tara, incadrati in categoriile amatori, profesionisti si salvamont, atat la masculin, cat si la feminin.

Ziua de concurs va fi sambata, 16 februarie, cu startul la ora 09:30, de pe DN 66A, de unde concurentii vor parcurge, timp de 3-4 ore, traseul Cheile Butii (820 m) - varful Plesa (1840 m) - varful Piule (2081 m) - varful Dragsan (2080 m) - Piciorul Butii (1642 m) - Cheile Butii (812 m).

Evenimentul este organizat de catre prof. Sorin Sanda, presedinte al Comisiei de Schi Alpinism din cadrul Federatiei Romane de Alpinism si Escalada, care recomanda participantilor purtarea unui echipament compus din schi de tura, piele de foca, clapar de tura, bete de schi, rucsac de tura, pieps, lopata de avalansa, sonda de avalansa, casca, ochelari de tura, manusi, lanterna, busola si imbracaminte pentru iarna.

Taxa de concurs este de 20 de lei/ persoana. Cazarea la pensiunile si cabanele din jur se face cu rezervare prealabila.

Mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon 0720/015646 sau la adresa sandasorin@yahoo.com.

Articol vizualizat de 1202 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!